Fanos d.o.o.
za projektiranje i inženjering u prometu
 
 

O nama

 
Tvrtka Fanos postoji i aktivno djeluje od 1998. godine. U Fanosu se okuplja tim ljudi s višegodišnjim iskustvom iz prometne, elektrotehničke i računalne struke. Takvim kapacitetima, Fanos proizvodi vlastita rješenja te uzima u svoj zadatak raditi cjelokupna prometno-građevinska rješenja. Upravo integracijom različitih struka i velikim brojem kooperanata s kojima uspješno surađujemo duži niz godina, u stanju smo napraviti rekonstrukcije cijelih prometnica, konstrukciju novih, uključivo inteligentnu analizu i upravljanje prometom.
 
Preko 300 signalnih uređaja u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH postavlja nas u sam vrh proizvođača i dobavljača semaforskih uređaja, a činjenica da je FAN2000 jedini procesorski uređaj hrvatske proizvodnje puno govori o kvaliteti našeg kadra.
 
Kompletna prometna rješenja izvedena su integracijom projektiranja, programiranje, građevinskih radova i puštanja u rad.
 
Veliko iskustvo kroz višegodišnji samostalni rad, ali i dugogodišnja iskustva naših inženjera kao rezultat daju vlastiti proizvod u obliku programiranog semaforskog uređaja i prometna rješenja potpuno ovisna o prometu.
 
Također, s više od 2000 prometnih projekata, koristimo moderne metode i algoritme u proračunu i definiciji prometnih rješenja, u vidu primjerice postavljanja taktičkih detektora, te njihovog povezivanja u prometno ovisan sustav, kao i predikcije razvoja prometnih situacija kroz prometne statistike.